Workshops /

TALLER CDN – LA TÉRMICA

DIRECTOR
MÀLAGA 2015
LA TÉRMICA
PRODUCCIÓ: CENTRO DRAMÁTICO NACIONAL / LA TÉRMICA

TALLER: “TÈCNICA, LA MILLOR AMIGA DE L’ACTOR PROFESSIONAL”

EN MOLTS, MASSES, PROCESSOS CREATIUS (AUDICIONS, LECTURES, ASSAJOS, POSADES EN ESCENA I ACTUACIONS) ENS TROBEM QUE NO SE LI DÓNA , A LA TÈCNICA, LA SUFICIENT IMPORTÀNCIA I SE LA CONSIDERA, CONSCIENT O INCONSCIENTMENT, PER FALTA DE CONEIXEMENT O PER MANDRA, COM UN “COMPLEMENT” NO IMPRESCINDIBLE DEL ACTOR PROFESSIONAL.

EN AQUESTA OCASIÓ, I AL LLARGA DE CINC DIES, POSAREM A LA SENYORA TÈCNICA EN EL LLOC QUE ES MEREIX: SER LA PROTAGONISTA ABSOLUTA DEL PROCÉS CREATIU, DES DE LA PRIMERA LECTURA A LA REPRESENTACIÓ. AIXÍ QUE EL TALLER ES CENTRARÀ EN EL TREBALL D’ESCENES DE TEXT, AMB L’OBJECTIU DE CONÈIXER I POSAR EN PRÀCTICA ALGUNES EINES ESSENCIALS MOLT ÚTILS PER A QUALSEVOL INTÈRPRET, CREADOR O DIRECTOR, AL LLARG DE LA SEVA CARRERA PROFESSIONAL.

TALLER DEL CDN DINS EL MARC DE ‘LA VÍA DEL ACTOR’

‘LA VÍA DEL ACTOR’ ÉS UN ESPAI DE TROBADA PER A AQUELLS ACTORS QUE DEDIQUEN PART DELS SEUS ESFORÇOS AL PERFECCIONAMENT I A L’EXPLORACIÓ DE NOVES FORMES, EN EL QUE S’OFEREIXEN ACTIVITATS COM XERRADES, COL·LOQUIS, TALLERS I CONFERÈNCIES, AMB LA FINALITAT DE  PROPICIAR EL DIÀLEG  ARTÍSTIC I L’ INTERCANVI D’IDEES ENTRE ELS PROFESSIONALS.

ELS TALLERS QUE ES PROPOSEN DES DE LA ‘VÍA DEL ACTOR’ VAN DIRIGITS A ACTORS PROFESSIONALS, I TENEN COM A OBJECTIU ARRIBAR AL PERFECCIONAMENT TÈCNIC, AL DESCOBRIMENT DE NOUS CAMINS O METODOLOGIES EXPRESSIVES I L’EXCEL·LÈNCIA ARTÍSTICA. 

Comments are closed.